BEAUTY LAB

Al van kleins af aan was ik een echt meisje, altijd bezig met make-up, nagels, kleuren, kleding, en het liefst roze natuurlijk. Het was dan ook zeker geen verrassing dat ik in 2009 mijn schoonheidssalon aan huis startte.

Nu jaren en ervaringen verder is de focus verschoven en richt ik me meer op de gezondheid van onze huid, lichaam en geest.

Hoe kunnen we mooi van buiten zijn als we van binnen ongezond en ongelukkig of uit balans zijn?

 

Dermalogica

Verwelkom jouw gezondste huid ooit!

De aandacht is niet gericht op beauty en mooie

verpakkingen, maar op het uitdenken van nieuwe,

effectieve formules en het leveren van resultaat.

 

Ervaar zelf wat de nummer 1 keuze van professionals kan betekenen voor jouw huid. Maak kennis met ons merk, en ervaar jouw gezondste huid ooit!

 

Jane Wurwan

 

Professional huidexpert

Oprichtster Dermalogica

 

In mijn salon personaliseer ik alle behandelingen.

De behandeling kan gericht zijn op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu puur voor ontspanning en een praatje komt of onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. En indien nodig wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Samen gaan we een mooi, gezond resultaat tegemoet!

Micro SkinPolish – Microdermabrasie

 

 

Echte Huidverbetering en stralend mooi met de wereldwijde unieke Medcos MicroSkinPolish.

 

Unieke combinatie

De MicroSkinPolish bestaat uit krachtige en veilige technologieën in 1 apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor duurzame huidverbetering:

  • Microdermabrasie
  • Low level laser therapy (cold laser)

*Dermalogica finishing crème en massage

 

 

Rimpels, grove poriën, acne littekens of een slechte en verslapte huid?

Een MicroSkinPolish behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten en met een kuur van ongeveer 6 behandelingen heb je een beduidend jongere, frissere, stevigere, egalere en gladdere huid. De onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken zorgt ervoor dat het behaalde resultaat duurzaam is en zichtbaar blijft.

 

Stap 1: Reinigen

De huidexpert haalt via een speciaal vacuumtechniek met steriele microkristallen (microdermabrasie) laagjes oude en dode huidcellen weg. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is de huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap.

 

Stap 2: Activeren en opvullen

Low level laser therapy word ook wel cold laser genoemd omdat er geen warmte bij vrijkomt en er dus geen risico op verbranden is. De huidexpert brengt het dermatologisch getest en zeer hoogwaardig *hyaluronzuur aan op de huid. Dankzij de cold laser in combinatie met de massagetechniek kan de huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen. De batterij van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

 

 

Stap 3:

Als finishing touch verdeelt de huidexpert Dermalogica dag/nacht crème over jouw huid.

De crème, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitamine, antioxidanten, evt. een beschermingsfactor, wordt in de huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch, waardoor je met een gladde en stralende huid de deur uit gaat.

 

 

*hyaluronzuur is een lichaams eigen stof dat een zeer grote hoeveelheid vocht aan zich kan binden en mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van uw huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af waardoor de huid gaat doorhangen en ouder toont.

HEALTH & BEAUTY LAB TILBURG

btw 855298340 / NL88RABO0304719315