FIT20 Tilburg

Fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: High Intensity Training. Kort maar krachtig.

Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.

 

De resultaten van fit20 zijn merkbaar en meetbaar. Binnen 3 maanden voel je je sterker, fitter en energieker. Een fit20 studio is schoon, fris en er wordt met aandacht getraind.

De studio’s zijn uitgerust met top apparatuur.

 

 

 

 

Omdat fit20 de bestaande fitness wereld een tikje op zijn kop zet moeten we veel uitleggen. Wij wonnen de innovatieprijs en worden steeds bekender, inmiddels zijn er zo’n 80 studio’s in binnen en buitenland. Toch stuiten we nog weleens op ongeloof, echt fit worden, opmerkelijke goede resultaten en dat in 20 minuten per week!

 

Na een paar trainingen heb je meer energie en wordt je fitter.

Spieren worden sterker en je conditie verbetert.

Je gaat er beter uitzien en wordt gezonder en voelt je top.

 

Bijkomende effecten zijn minder last van rugklachten en/of blessures. Stofwisseling verbetert en vetpercentage neemt af. Bloedsuikerspiegel stabiliseert en botten worden steviger. Je hormonale systeem werkt beter en dat heeft weer een anti-verouderingseffect. Je afweersysteem versterkt en je bestrijdt stress. Zo krijg jij een beter humeur en met 20 minuten per week heb je ook nog eens meer tijd om leuke dingen te doen!

 

Kortom ervaar het zelf, en boek nu een gratis en vrijblijvende proeftraining.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fit20tilburg.nl

 

Kort maar krachtig!

HEALTH & BEAUTY LAB TILBURG

btw 855298340 / NL88RABO0304719315