DREAMSHAPER

Effectieve body & face shaping

Trots presenteren wij u als eerste in Nederland de Ultratone Dreamshaper.

Het geheim van een krachtig en effectief systeem in de bestrijding van ongewenste plaatselijke vetophopingen.

 

Body

Ultratone Dreamshaper is een nieuwe behandeling in de strijd tegen plaatselijk vetophoping, verslapte spieren, verslapte huid, etc. die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen.

De Dreamshaper helpt je om in record tijd een strakkere IK te krijgen.

Aan de hand van een uitgebreide intake bepalen we of jij geschikt bent om een Dreamshaper traject aan te gaan. *In een kuur van 12 behandelingen a 30 of 45 minuten (6 weken) verlies jij een aantal cm’s, verbrand je calorieën, zit je strakker in je vel en voel jij je weer top!

Hoe werkt het?

Trio Lipo = Drievoudige aanpak van vetophopingen

  • 1. Ultra sound, gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente ultrasound voor veilige cavitatie (alternatief voor liposuctie). Directe vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten (vetten). Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulitis.
  • 2. Ocmlypolyse, verbeterd de lympfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie (glycogen) naar de spieren.
  • 3. Biofrequentie, verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

 

 *Resultaten zijn afhankelijk van levensstijl, gezondheid, frequentie van bezoek.

Hoe werkt het

MICROSTROOM: voor verhoogde opname van actieve ingrediënten in de opperhuid. Zorgt voor een direct zichtbaar verjeugdigend en anti-aging effect dankzij intensieve hydratatie. Rimpels en fijne lijntjes worden als het ware van binnenuit ‘opgevuld’ waardoor deze minder zichtbaar worden.

 

BIOSTIMULATIE: voor de geleidelijke penetratie van voedingsstoffen in de lederhuid gedurende een 30 minuten durende Biostimulatie sessie. Deze zorgen voor een langdurig huid verbeterend resultaat op de lange termijn.

 

 *Er zijn verschillende kuurvormen zie prijslijst. Resultaten zijn afhankelijk van levensstijl, gezondheid, frequentie van bezoek en terugkeerritme.

 

Meer info kun je vinden op www.ultratone.nu

HEALTH & BEAUTY LAB TILBURG

Face

Ultratone facetreatment is een nieuwe behandeling in de strijd tegen (en preventief) verslapte spieren, verslapte huid, rimpeltjes, e.d.

 

Aan de hand van een intake bepalen we of jij geschikt bent om een Ultratone kuur aan te gaan.

*In een kuur van 6 behandelingen a 60 minuten (6 weken), zie jij duidelijk verschil en kijk je weer zelfverzekerd in de spiegel!

 

btw 855298340 / NL88RABO0304719315