Andrea Klaver

Even voorstellen:

Mijn naam is Andrea klaver, getrouwd en moeder van drie kinderen (Vince 2005, Matthijs 2008 & Maud 2011)

 

Het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl loopt als een rode draad door mijn gehele loopbaan. Zowel op het gebied van sport en bewegen, als op het gebied van coachen, als op het gebied van voeding.

HEALTH & BEAUTY LAB TILBURG

 

Mijn passie is dan ook om mensen de juiste inzichten te geven, realistische doelen te stellen en hier op een persoonlijke manier naar toe te werken.  “Denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen”

 

Na jaren lang werkzaam te zijn geweest als sportinstructrice/masseuse, heb ik mijn kennis mogen verbreden met APS therapie. Dit is een microstroom pijn therapie die breed ingezet kan worden bij zowel chronische aandoeningen als acute pijn klachten. Een natuurlijke manier van pijnbestrijding. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk aan huis begonnen en heb al vele mensen mogen helpen met deze mooie therapie al dan niet in combinatie met sportmassage.

 

Omdat de klachten waar mensen mee komen vaak elders een oorsprong hebben, dit kan bijv. Zijn een (eerdere) infectie, stress, allergieën, verkeerde voeding, darmklachten, ben ik me verder gaan verdiepen. In 2014 heb ik de opleiding gedaan tot orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI (psyco-neuro-immuno therapie) om zo mensen vanuit een breder spectrum te kunnen helpen.

 

Vanaf maart/april ben ik met heel veel zin aan de slag gegaan bij Health & Beauty lab Tilburg als (sport) masseuse, APS therapeut en Fit20 trainer. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Andrea KLaver / Andrea@henbl.nl

btw 855298340 / NL88RABO0304719315